Köszöntöm oldalamon!

"Az érzékiséget több szinten lehet megélni. Felületesen az átlagos testi vágyakon keresztül, vagy a hozzá kapcsolt érzelmi és testi síkon egyaránt. De van egy mélyebb, sokak számára felfedezetlen érzéki szint, melyet ha felszínre hoznak, olyan erotikus energiák szabadulnak fel, melyet még sohasem tapasztalt. Ezt a mélyen nyugvó érzékiséget hozza felszínre a Tantra masszőr és nyitja meg az Ön számára eddig rejtett érzékeket.
Mindezt biztonságban, harmónikus környezetben, a keleti hangulat luxusában. Adja meg önmagának a lehetőséget , ennek az örömnek a megismerésére. Lehet bármilyen korosztályba tartozó, a felfedezés öröme még önre vár. A Tantra sokkal többet nyújt, mint egy átlagos testi örömszerzés. A csakrákon, a test energiavonalain dolgozik, Ön csak hagyja hogy a felszínre törjön."

Mindezt felfedezheti Buda exclusiv tantra szalonjában.

Magamról

Varga Papp Éva vagyok.
5 éve kezdtem a wellness masszázsok iránt érdeklődni. Gyakorlatot szereztem többek között a lávaköves, a frissítő,- és a relaxáló masszázsok terén. 1 éve kaptam lehetőséget arra, hogy Ausztriában részt vegyek egy szemináriumon, ahol elsajátítottam a tantra filozófiát. Gyakorlatomat egy bécsi gyógyászati központban szereztem.

Önt is szeretettel várom: Éva

A masszázsaimról

A masszázs egyike a legősibb terápiás gyógymódoknak. Az érintésen keresztül teremti meg a test és lélek egyensúlyát.
Egészségügyi és rituális célból egyaránt végezhetjük, ahogy azt már az ősi Indiában is tették.

Az általam ajánlott masszázsok a fizikai és lelki egészség megőrzésére irányulnak, mivel a testi-lelki harmónia megőrzése hozzájárul a kitűzött siker eléréséhez és élvezetéhez.

  • Frissítő masszázst ajánlom, ha fáradt, keveset mozog, mégis felfrissülten szeretne nekilátni a napnak, vagy épp fáradtságtól mentesen zárni azt.
  • Relaxáló, stresszoldó masszázs: Akkor ajánlom, amikor úgy érzi, testileg és lelkileg is kimerült, és leginkább egy nyugodt órára vágyik, miközben nem csak pihen, hanem a teste is regenerálódik.
  • Lávaköves masszázst azoknak a Vendégeimnek ajánlom, akik egy különleges, exkluzív energetizáló masszázsra vágynak.
  • Talpmasszázs: A reflexzónákra gyakorolt masszázs felszabadítja a testben végigfutó életenergiát, amelynek hatására a szervezet öngyógyító energiái fokozódnak.
  • Tantra masszázs: mint mitikus masszázsrituálé, az érzéki potenciál felébresztését célozza meg, amely a bennünk szunnyadó kreatív energia kibontakoztatását segíti elő a mindennapokban.