a tantra masszázsról

A tantra egyfajta mitikus rituálé, az érzéki energiák kiterjesztésének művészete, és annak tudatos, ellenőrzött megélése, minek segítségével a befogadó fél eggyé válik az Abszolúttal és felismeri az Önmagában rejlő legmagasabb valóságot.

A hindu tantrizmus az evilági örömöket hangsúlyozza, mégsem a pillanatnyi örömszerzésről szól, hanem az ebből nyert éltető energiák kreatív kibontakoztatásáról a mindennapjaink során. Segít valójában megélni az életet, és megtanít tudatossá válni létünk minden pillanatában, így téve életünket boldog sikersorozattá!
 

a tantra masszázsról

A tantra masszázs olyan érzéki testmasszázs, amely a befogadó fél teljes passzivitása mellett, a testet behálózó energiapályák mentén finom érintésekkel haladva a bennünk szunnyadó legfőbb életenergiát aktiválja.

A közel 1,5 órás tantramasszázs három főbb folyamatból épül fel:
Kezdete egy, az ellazulást és a belső békét elősegítő bevezető rituálé, ami a főbb energiapontokat finom érintésekkel stimulálja. Ezt egy kb. 20-30 perces olajos masszázs követi.
Befejezésként Vendégünknek 5-10 perc nyugodt pihenést, relaxálást biztosítunk. 

Masszőzünk a kifinomult energiákat a teljes masszázsfolyamat alatt tudatos irányítás alatt tartja, miközben a befogadó fél mindvégig passzív marad!

A tantra masszázs sok esetben segít a műtétek utáni felépülésben is, mivel blokk mentesíti a keleti filozófiák szerint fontos energiapályákat is! Ezzel a masszázstechnikával a korábbi prosztatabetegségek gyógyulása is nagy mértékben elősegíthető!

A masszázshoz külön tantraruhát biztosítunk!

duo-masszázs

Szalonunkban igény esetén lehetőség van a duo-masszázs kipróbálására is, mely még különlegesebb, földöntúli érzéssel ajándékozza meg Önt, négy kéz érzéki simogatásától!