a wellness masszázsokról

  • Frissítő masszázst ajánlom, ha fáradt, keveset mozog, mégis felfrissülten szeretne nekilátni a napnak, vagy épp fáradtságtól mentesen zárni azt. Ezen masszázsok célja a szervezet életfolyamatainak stimulálása mellett a jó közérzet kialakítása.
     
  • Relaxáló, stresszoldó masszázs: Az aromaolajos masszázs a relaxáló masszázs és az illóolajok jótékony hatását kombinálja. A kellemes illatú illóolajok hatékonysága a kezelés után rögtön tapasztalható! Akkor ajánlom, amikor úgy érzi, testileg és lelkileg is kimerült, és leginkább egy nyugodt órára vágyik, miközben nem csak pihen, hanem a teste is regenerálódik.
     
  • Lávaköves masszázst azoknak a Vendégeimnek ajánlom, akik egy különleges, exkluzív masszázsra vágynak. A meditációs zene mellett végzett melegköves masszázs a kövek gyógyító hatását kihasználva hozza egyensúlyba a testi és a lelki energiákat, mialatt Vendégem a teljes ellazulás, relaxálás, és jó közérzet élményével gazdagodik.
     

 

a gyógyító masszázsokról

Talpmasszázs: A reflexzónákra gyakorolt masszázs felszabadítja a testben végigfutó életenergiát, amelynek hatására a szervezet öngyógyító energiái fokozódnak.